Winkelwagen

Totaal0
HANDGEMAAKT - 925 ZILVER - ECHTE EDELSTENEN

Mijn verhaal

Sieraat Image

Ik ben Sophie en eigenares van Sieraat. Als klein meisje was ik al gefascineerd door edelstenen en het maken van sieraden. Wat begon met kralen en draad, bracht mij tot het leren van de fijne kneepjes van het edelsmeden. Ik vind het super leuk om te zien hoe losse onderdelen, zich in mijn handen samenvoegen, tot een sieraad met een geheel eigen stijl.

Al snel kocht ik gereedschap om zelf aan de slag te gaan met edelsmeden. Ik kreeg zoveel ideeën voor designs van de prachtigste sieraden - die ik nooit allemaal zelf kon dragen - dat ik besloot er werk van te maken. Zo kan ik mijn passie delen en anderen blij maken met een mooi sieraad. Dat is het idee van waaruit Sieraat is ontstaan. En ja, het is Sieraat met een t en dat is geen toeval. Ik ben dyslectisch, en heb het altijd zo geschreven. Dat houd ik zo in ere.

Sieraat Image

Regelmatig ga ik naar mineralenbeurzen, op zoek naar de mooiste edelstenen. Voor mijn ontwerpen gebruik ik alleen echte stenen, al dan niet geslepen.

Duurzaamheid vind ik erg belangrijk, daarom probeer ik zoveel mogelijk materialen opnieuw te gebruiken of te recyclen.

Ik sta inmiddels regelmatig op markten en ben als jonge ondernemer geinterviewd door het magazine Force. Lees hier het artikel.

Neem een kijkje in mijn collecties en gun jezelf een mooi cadeau. Zie je een sieraad dat je aanspreekt, maar wil je hem eerst passen? Dat begrijp ik heel goed! Stuur me een berichtje naar [email protected] en dan maken we een pasafspraak. Veel plezier!

Sieraden

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt.